Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Find Doctor in Turkey ülkemizin sağlık turizmi potansiyelini tanıtmaya öncülük ediyor

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde öncü sağlık turizmi platformu “Find Doctor in Turkey,” Gambiya Çevre ve İklim Değişikliği Bakanı Rohey John‘u ve beraberindeki heyeti İstanbul’da ağırladı. Bakan ve ekibine Türkiye’deki sağlık hizmetleri ve destinasyondaki turizm potansiyeli hakkında bilgi verildi.

Bakan John yapılan basın toplantısında ülkemizden aldığı sağlık hizmetinden övgüyle bahsetti. “Find Doctor in Turkey” platformuna gösterdiği özel ilgi nedeniyle teşekkürlerini iletti. Tedavi planı için tekrar Türkiye’ye geleceğini belirtti. Bakan Rohey John “Kendi ülkemde de ülkenizdeki gibi hastaneler görmek en büyük dileğimdir” dedi.

“Find Doctor in Turkey” kurucu ortağı Özlem Özkulak ise basın toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, “Gambiya Çevre ve İklim Değişikliği Bakanı Rohey John’un ziyareti, Türkiye’nin sağlık turizmi alanındaki başarılarını ve kaliteli sağlık hizmetlerini dünyaya tanıtmak adına bir önem taşıyor” dedi.

TÜRKİYE’DE İLK OBEZİTE FUARI

Aynı zamanda Türkiye Sağlık Turizmi Derneği temsilcisi olarak görev yapan Özlem Özkulak, www.saglıkhabergazetesi.com’a yaptığı özel açıklamada Türkiye’nin sağlık turizmi potansiyelini tanıtmak üzere düzenlenen etkinliklere liderlik etmeye devam edeceğini belirtti. Özkulak, “7 yıldır sağlık turizm ile ilgili güzel çalışmalar yapıyorum. Gambiya Çevre ve İklim Değişikliği Bakanı Rohey John ve heyetinin check-uplarını planladık. Ticaret elçisi fatou jallow senghore de katark ameliyatını ülkemizde olmaya karar verdi.

Aldıkları sağlık hizmetinden çok memnun kaldıklarını ve ülkemize bir daha geleceklerini belirtti. Gambia’ya da bizi davet ettiler. Bu ziyaret, Türkiye’nin sağlık turizmi alanındaki liderliğini pekiştirmemize ve dünya genelinde daha fazla hasta için Türk sağlık sektörünün kalitesini ve güvenilirliğini bir kez daha tescillememize vesile olmuştur” diye konuştu.

Özlem Özkulak, ayrıca, “Find Doctor in Turkey” markası altında dünya genelinde birçok projeye imza atarak, Türk doktor ve hastanelerini küresel düzeyde tanıtan bir platform oluşturduklarını da belirtti.

“Türkiye’de ilk obezite fuarı” gibi inovatif etkinliklerle sektöre yön veren “Find Doctor in Turkey,” 6 yıldır sağlık turizmi alanında faaliyet gösteriyor. (HABER MERKEZİ)