Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Engelliler Haftası etkinliği coşkuyla kutlandı

Engelliler Haftası kapsamında Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen etkinlik, Samsun’da büyük bir coşkuyla kutlandı.Engelliler Haftası

Bir alışveriş merkezi meydanında düzenlenen etkinlikte, engelli sivil toplum örgütleri ve rehabilitasyon merkezlerinin üyeleri tarafından el emeği ürünler sergilendi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi, engelli sivil toplum örgütleri ve rehabilitasyon merkezi üyelerinin katkılarıyla çeşitli ürünlerin yer aldığı sergi stantları oluşturdu. Dans ve sosyal etkinliklerin de yer aldığı etkinlik, engelli bireylerin keyifli vakit geçirmesini sağladı.

Engelliler Haftası

Etkinliğe Samsun Vali Vekili, Samsun Büyükşehir Belediye Meclis Başkanvekili, Canik Kaymakamı, Samsun Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü ve İl Müftü Yardımcısı gibi önemli isimler katıldı.

Engelliler Haftası

Samsun Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü, etkinlikle birlikte her zaman engelli bireylerin yanında olduklarını ve onların toplumsal hayata katılımını desteklediklerini vurguladı.” (İHA)

Engelliler Haftası