Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Aydın Şehir Hastanesi inşaatı devam ediyor: Vali Yakup Canbolat incelemelerde bulundu

Aydın’ın sağlık yapısını güçlendirecek olan Aydın Şehir Hastanesi’nin yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Vali Yakup Canbolat, beraberindeki heyetle birlikte hastane inşaatında incelemelerde bulundu.

Aydın Şehir Hastanesi inşaatı incelemeleri

AYDIN ŞEHİR HASTANESİ İNŞAATI

Sağlık hizmetlerinin daha nitelikli sunulması amacıyla Sağlık Bakanlığı’nın 2020 yatırım programına alınarak 2021 yılı Kasım ayında merkez ilçe Efeler’de inşaatına başlanan Aydın Şehir Hastanesi’nde çalışmalar aralıksız sürüyor.

Aydın ve Ege Bölgesi’nin uluslararası kalitede bir sağlık kampüsü haline gelmesi beklenen hastaneye gelen Aydın Valisi Yakup Canbolat, hastane inşaatında incelemelerde bulundu. Beraberindeki heyetle çalışmaları yerinde inceleyen Vali Canbolat, yetkililerden bilgi aldı.

Aydın Şehir Hastanesi inşaatı incelemeleri

VALİ YAKUP CANBOLAT’IN İNCELEMELERİ

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Aydın Valimiz Yakup Canbolat, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser Şenkul, Karayolları 2. Bölge Müdürü Murat Gönenli, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Mehmet Taha Al ve hizmet başkanlarımız, Şevketiye Mahallesi’nde yapımı hızla devam eden Aydın Şehir Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Valimiz, incelemelerde bulunduğu Şehir Hastanesi inşaat çalışmaları ve devam eden diğer çalışmalarla ilgili İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser Şenkul, Karayolları 2. Bölge Müdürü Murat Gönenli, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Mehmet Taha Al, yüklenici firma yetkililerinden detaylı bilgiler aldı” ifadelerine yer verildi.

Aydın Şehir Hastanesi incelemeleri

SAĞLIK BAKANLIĞI’NIN 2020 YATIRIM PROGRAMI

Sağlık Bakanlığı’nın 2020 yatırım programına alınan Aydın Şehir Hastanesi, 2021 Kasım ayında inşaatına başlanarak, Aydın’ın sağlık altyapısını güçlendirmek için önemli bir adım olarak görülüyor. Hastane, tamamlandığında Aydın ve çevre illere uluslararası standartlarda sağlık hizmeti sunacak. (İHA)